Vandaag beseffen we niet altijd hoeveel bedieningstaken we dienen te vervullen bij het begin van de dag, bij het slapen gaan, bij het verlaten van de woning, het bedienen van de stereo, de thermostaten, de klokken, de garagepoort, het alarm, enz. En toets op de afstandsbediening kan een volledige 'sfeer' oproepen. Ook vanuit uw ligzetel bedient u verlichting, verwarming, airconditioning, muziek, gordijnen en rolluiken,...

Geef uw eigendom in veilige handen. Het domoticasysteem bewaakt het, samen met het alarmsysteem. Het domoticasysteem doet alsof u thuis bent, bereidt uw thuiskomst voor of zet desgewenst het hele huis en zijn omgeving in het licht. Of nog... een zoemer meldt dat de kinderen het licht in hun kamer aansteken,... de wasautomaat klaar is,... er iemand in de tuin loopt. Een boodschap op een display van een toetsenpaneel herinnert u aan uw medicijn of de huisvuilophaling.

Servus

Het centrale beheer van licht, temperatuur, beeld en geluid vanop het Servus aanraakscherm (zie figuur hierboven) geeft uw domotica-installatie het toppunt van comfort en gebruiksvriendelijkheid. SERVUS heeft een kleurenaanraakscherm, ingebouwde TV- en radiotuner, aansluiting voor camera's, spraakherkenning en spraakgeneratie. Servus gaat met u de dialoog aan.